Avaliações de Restaurant PeperZout Haarlem

Avaliações recentes

5.0
Jolanda
30 junho 2024

Ipv champignonsaus zat er pepersaus bij. Desondanks heel lekker gegeten.

Wil
17 junho 2024

Top restaurant Top eten Top bediening Ik zeg het niet maar perfect hoe jullie het doen

Sarita
14 maio 2024

Heerlijk eten, goede porties

Rob.Ligthart
30 março 2024

Verbeterpuntje, bij afhaalmaaltijd, zeker bij grotere bestelling, graag vermelden wat er in de verschillende bakjes zit. Dan hoeven we ze niet allemaal te openen en raden wat er in zit, voordat we de heerlijke gerechten verorberen

L O
22 janeiro 2024
Mercera
13 junho 2023

Was heerlijk

Nicolette
18 fevereiro 2023

Fantastisch!! Een echte aanrader

Moo
1 fevereiro 2023

Zoals altijd top!

Iris
24 dezembro 2022

Voor het eerst afgehaald ipv in het restaurant. Was ook top!!

Wil van rooijen
4 dezembro 2022

Zeer goed

Jan
4 dezembro 2022

De bestelling die we via de site hadden geplaatst was niet doorgekomen. Personeel was wel erg vriendelijk en het eten werd snel alsnog bereid en smaakte prima!

Erna
26 novembro 2022

Deze keer een grotere bestelling dan normaal. Kwaliteit was weer uitstekend, goed op temperatuur, top!! Respect hoe zelfs de patat lekker is bij afhalen.

Aliette
20 novembro 2022

Zelfs bij ophalen alle service en kwaliteit

Mikail
17 novembro 2022
Edith
30 outubro 2022

Heerlijk gegeten! Wat weinig groente in de stoofpot met kip naar mijn smaak (en teveel kip). Goede hoeveelheid patat (mag iets langer gebakken worden).

Erna
22 outubro 2022

Afhaalbestelling stond perfect op tijd, perfect op smaak en perfect op temperatuur klaar. Het was genieten!!

G
13 outubro 2022

Superlekker zoals altijd

Erik van Hoorik
29 agosto 2022

Net in de buurt komen wonen. De 'afhaal' van dit restaurant geprobeerd. Erg weinig eten waar relatief veel geld voor moet worden betaald. Kwaliteit van het eten is niet slecht, maar ook niet bijzonder. Voor ons de laatste keer.

Michael
26 março 2022

Lekker eten en heel vriendelijke geholpen!

Yildiz
20 março 2022

Heerlijk zo al altijd!

Coen Drossaers
20 fevereiro 2022
A. Alimova
20 fevereiro 2022
W
4 fevereiro 2022
Thomas
31 janeiro 2022

Het eten was smakelijk. Wat langer wachten omdat het erg druk was, maar door het personeel goed opgevangen. Kortom een aanrader.

Karin
28 janeiro 2022

Heerlijk gegeten! Prima prijs / kwaliteit. Echte aanrader.

Anne Marie
28 janeiro 2022
Bianca h
24 janeiro 2022

Op tijd gebracht, goede portie, erg lekker, top restaurant

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ria
23 janeiro 2022

Prima kwaliteit vlees, heerlijke patat en alles goed warm. Salade lekker fris. Alles ruim voldoende.

Moo yildiz
23 janeiro 2022

Perfect!! Zo als gewoonlijk.

Rob Ligthart
23 janeiro 2022

Kwalitatief wel goed, maar niet zo zorgvuldig als we gewend zijn. Het aantal tapas was qua aantal wel compleet, maar een aantal bestelde tapas, vermoedelijk onbedoeld, vervangen was door andere niet bestelde tapas.

Frans loos
23 janeiro 2022

Eten was bij aankomst afgekoeld en moest opgewarmd worden Met name patat was al te zacht en niet meer knapperig

Reu
23 janeiro 2022

Weer goed hoor dame en heren van Peper en Zout. Zodra het weer kan komen wij weer bij jullie eten.

Tim Drossaers
22 janeiro 2022

Weer heerlijk gegeten zoals altijd. Ook weer een snelle bezorging, goed begin van het weekend!

Paul Loogman
22 janeiro 2022

Geweldig lekker gegeten en op tijd bezorgd. Ik raad het iedereen aan!

Walter Beekman
22 janeiro 2022

De smaak is echt heel lekker. Het is ook voldoende aan hoeveelheid.

Karen
21 janeiro 2022

Eindelijk ondanks corona weer herenigd met de lekkerste kunefe! Jongens bedankt! De rest was ook heerlijk zoals altijd ❤️

Kaija
20 janeiro 2022

Net als bij jullie aan tafel ook thuis heerlijk gegeten van alle tapas! Dankjewel en hopelijk weer tot snel gewoon bij jullie in de zaak!

Mulder
19 janeiro 2022

Goed gegeten, goede hoeveelheden, warm aangekomen bij thuisbezorging!

Van Doorn
19 janeiro 2022

Het eten was heerlijk en op tijd bezorgd

Corien
17 janeiro 2022
Loed
15 janeiro 2022

Het eten was niet warm

Sonja
14 janeiro 2022

We bestellen hier graag, het eten is altijd heerlijk !

Fred Groen
13 janeiro 2022
Jannie van Beelen
13 janeiro 2022

Altijd top! Zelfs een kleine wijziging in een bestelling maakten ze perfect en mijn man was blij! Hopelijk kunnen we weer snel bij jullie in het restaurant eten!!

Josanne
13 janeiro 2022

Heerlijk gegeten en super snelle levering

A.Osman
9 janeiro 2022

Was weer heerlijk, maar mis toch het gevoel van lekker bij jullie eten. Hoop dat dit snel weer mogelijk is

Linda
8 janeiro 2022

Heerlijk gegeten, echt een aanrader!

Leonie
8 janeiro 2022

Super lekker gegeten. Snelle bezorging. Conclusie een echte aanrader !

Maurice Giovannini
7 janeiro 2022

Zooooo lekker weer.... Haast verslavend haha! Toppers bij PeperZout.... en slechts 80 meter bij mijn voordeur vandaan!😍🙏

Jan
7 janeiro 2022

Heb het eten afgehaald, alles was netjes verpakt en smaakte prima

Dick Van Offeren
5 janeiro 2022

Het eten was weer verrukkelijk en is op de verwachte tijd bezorgd.

Mens
5 janeiro 2022

Meer brood bij het tapas gerecht. Mag best een dubbele portie zijn. Erg lekkere tapas! De wrap bij beide gerechten was ook weinig. Mag ook best een dubbele hoeveelheid zijn. Maar vooral omdat het gewoon erg lekker was!! Tot de volgende bestelling die zeker volgt!

Oxana
4 janeiro 2022

Perfect as usual!

Miranda
3 janeiro 2022

Het was weer heerlijk, zoals altijd🤩.

Anneke
3 janeiro 2022

Om dit restaurant kun je gewoon niet heen. Super eten en top klantvriendelijk. Ben verslaafd aan de lamskoteletten en vind het altijd moeilijk om eens iets anders te nemen, zo lekker zijn ze. Ook de tapas zijn top. Kan niet wachten tot we weer naar het restaurant zelf mogen, hoewel de bezorging ook altijd met een smile is.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marja
3 janeiro 2022

Heerlijk gegeten, ruime porties!

Bjorn
2 janeiro 2021

Heerlijk mals vlees en de gerechten zijn voldoende groot.

Fam. Breed
1 janeiro 2021

Het was wederom weer zo lekker en netjes afgeleverd, een dikke 10

Yildiz
1 janeiro 2021

Perfect! Zo als gewoonlijk

Chantal Willemse
1 janeiro 2021

Heerlijk eten , supervriendelijke mensen!

E. Baarspul
31 dezembro 2021

Ik kan helaas geen beoordeling geven omdat de bestelling niet door kon gaan.

Monique van Zanten
30 dezembro 2021

Het was heerlijk!

K.shakarian
30 dezembro 2021

Lekker snel bezorgd en heerlijk gegeten!

Sandra Drube
30 dezembro 2021

Op 2e kerstdag eten besteld bij Peperzout. De service was uitstekend. Het eten was heerlijk en meer dan genoeg. Allemaal smakelijke gerechtjes. We gaan zeker als de lockdown over is in het restaurant eten.

Rob. C
29 dezembro 2021

Another great meal, delivered hot and tasty and on time👍🏻

Zeynep
29 dezembro 2021
Elvira
27 dezembro 2021

Super kerst diner gehad. Bedankt voor de geweldige maaltijden❣️

Heleen van ‘t Kruis-Noordzij
26 dezembro 2021

Heerlijk gegeten en ruim voldoende!!! Weer geslaagd 👍

Mirjana Noorman-Petrovic
26 dezembro 2021

Wederom een heerlijk kerstdiner! We hebben weer genoten.

Elisa
26 dezembro 2021
E lucke Plantenga
25 dezembro 2021

Wat een teleurstelling voor jullie dat het wederom een leeg restaurant was met kerst. Maar wat hebben jullie met je team er fantastisch voor gezorgd, dat wij thuis alleen maar jullie heerlijke kerstdiner hoefde uit te pakken en te genieten!! Het was heerlijk, bedankt!

Berg
25 dezembro 2021

Heerlijk en mooi verzorgd kerst menu, met alles erop en eraan TOP TOP TOP dank jullie wel

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

25 dezembro 2021
Jurry
25 dezembro 2021

Fijne en verfrissende afwisseling op wat er al is aan bezorging. Vriendelijke bezorger en lekkere mezzes

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nicolet
25 dezembro 2021

Heerlijke tapas afgehaald en we kregen er nog 2 extra tapas bij. Aardige mensen ook.

Inge
20 dezembro 2021

Wij gaan zeker familie en vrienden doorgeven dat het top is

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rob Ligthart
20 dezembro 2021

Het is was weer prima, eigenlijk zoals we elke keer gewend zijn en ook de reden waarom we elke keer weer terugkomen. Wat ze zeer goed deden was verwachtingsmanagement m.b.t. het uitlopen van de levertijd. Was maar een minuut of 10, maar we werden tijdig gebeld dat 't iets langer zou duren. Wat beter kan is aangeven welk maal in welk bakje zit, want met 20 bakjes is dat wel ff puzzelen geweest.

Esther
20 dezembro 2021

Hebben weer heerlijk gegeten. Dit keer gehaald vanwege de lockdown. Maar echt een aanrader. Mijn ouders hadden er ook van genoten.

Thijs
19 dezembro 2021

Gewoon weer hemels!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Niek
17 dezembro 2021

Perfect! Idee, nieuwe gerechten in 2022?

Saskia
16 dezembro 2021

Altijd goed! Altijd lekker! Goede service!

Cengiz
15 dezembro 2021

Heerlijk gegeten. Goede service.

Sieval
15 dezembro 2021

Dit was de eerste keer dat wij aten van PeperZout en wij waren aangenaam verrast. Het eten was echt lekker. Zodra dat weer kan om normale tijden, komen we snel in jullie restaurant eten.

Nadia
13 dezembro 2021
Belinda
12 dezembro 2021

Het eten was weer heerlijk. Snel bezorgd en het eten was goed warm en ruim voldoende

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Arkan Sayar
12 dezembro 2021

Met 30min bezorgd. Zeer tevreden, smaak is goed service is goed. Top!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Roy B
5 dezembro 2021

Precies op afgesproken tijdstip. Het eten was heerlijk en weer eens wat anders dan wat we gewend zijn. Lekker veel kaas en goed vlees. Aanrader

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Karin van Gils
5 dezembro 2021

Altijd heerlijk eten ,vlot en zeer verzorgd geleverd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
5 dezembro 2021

Zoals altijd heerlijk!

Michiel
4 dezembro 2021

Wat een constante hoge kwaliteit leveren jullie! Heerlijk eten en zeer fijne service. Ga zo door!

Tim Drossaers
4 dezembro 2021

Eten was weer heerlijk en de bezorging snel!

Geurts
3 dezembro 2021
Saliha
2 dezembro 2021
Roxanne
2 dezembro 2021

Beste eten ever ! Super lekker eten en ook echt waar je een tijd van vol zit , geen een restaurant die kan tippen aan dit eten ! Bezorging is altijd supersnel! En met lekkere extras ❤️

Marianne te boekhorst
1 dezembro 2021

Even wat warme tapas gehaald met een heerlijke salade. Zoals altijd super lekker.

J Wertenbroek
30 novembro 2021

Heel erg vriendelijke bediening en erg lekker eten.

John
26 novembro 2021

Super service

Nouk
25 novembro 2021

Heerlijk eten! We hadden gebeld of ze wat eerder konden komen ivm werk, dit was geen probleem en ze kwamen heel snel. Top service!

Loek Elsinga
25 novembro 2021

Was heerlijk voor herhaling valt baar TOPPERS

Oxana
23 novembro 2021

Best of the best as usual