Bewertungen von Restaurant PeperZout Haarlem

Neue Beurteilungen

5.0
Erik van Hoorik
29 August 2022

Net in de buurt komen wonen. De 'afhaal' van dit restaurant geprobeerd. Erg weinig eten waar relatief veel geld voor moet worden betaald. Kwaliteit van het eten is niet slecht, maar ook niet bijzonder. Voor ons de laatste keer.

Michael
26 MĂ€rz 2022

Lekker eten en heel vriendelijke geholpen!

Yildiz
20 MĂ€rz 2022

Heerlijk zo al altijd!

Coen Drossaers
20 Februar 2022
A. Alimova
20 Februar 2022
W
4 Februar 2022
Thomas
31 Januar 2022

Het eten was smakelijk. Wat langer wachten omdat het erg druk was, maar door het personeel goed opgevangen. Kortom een aanrader.

Karin
28 Januar 2022

Heerlijk gegeten! Prima prijs / kwaliteit. Echte aanrader.

Anne Marie
28 Januar 2022
Bianca h
24 Januar 2022

Op tijd gebracht, goede portie, erg lekker, top restaurant

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ria
23 Januar 2022

Prima kwaliteit vlees, heerlijke patat en alles goed warm. Salade lekker fris. Alles ruim voldoende.

Moo yildiz
23 Januar 2022

Perfect!! Zo als gewoonlijk.

Rob Ligthart
23 Januar 2022

Kwalitatief wel goed, maar niet zo zorgvuldig als we gewend zijn. Het aantal tapas was qua aantal wel compleet, maar een aantal bestelde tapas, vermoedelijk onbedoeld, vervangen was door andere niet bestelde tapas.

Frans loos
23 Januar 2022

Eten was bij aankomst afgekoeld en moest opgewarmd worden Met name patat was al te zacht en niet meer knapperig

Reu
23 Januar 2022

Weer goed hoor dame en heren van Peper en Zout. Zodra het weer kan komen wij weer bij jullie eten.

Tim Drossaers
22 Januar 2022

Weer heerlijk gegeten zoals altijd. Ook weer een snelle bezorging, goed begin van het weekend!

Paul Loogman
22 Januar 2022

Geweldig lekker gegeten en op tijd bezorgd. Ik raad het iedereen aan!

Walter Beekman
22 Januar 2022

De smaak is echt heel lekker. Het is ook voldoende aan hoeveelheid.

Karen
21 Januar 2022

Eindelijk ondanks corona weer herenigd met de lekkerste kunefe! Jongens bedankt! De rest was ook heerlijk zoals altijd ❀

Kaija
20 Januar 2022

Net als bij jullie aan tafel ook thuis heerlijk gegeten van alle tapas! Dankjewel en hopelijk weer tot snel gewoon bij jullie in de zaak!

Mulder
19 Januar 2022

Goed gegeten, goede hoeveelheden, warm aangekomen bij thuisbezorging!

Van Doorn
19 Januar 2022

Het eten was heerlijk en op tijd bezorgd

Corien
17 Januar 2022
Loed
15 Januar 2022

Het eten was niet warm

Sonja
14 Januar 2022

We bestellen hier graag, het eten is altijd heerlijk !

Fred Groen
13 Januar 2022
Jannie van Beelen
13 Januar 2022

Altijd top! Zelfs een kleine wijziging in een bestelling maakten ze perfect en mijn man was blij! Hopelijk kunnen we weer snel bij jullie in het restaurant eten!!

Josanne
13 Januar 2022

Heerlijk gegeten en super snelle levering

A.Osman
9 Januar 2022

Was weer heerlijk, maar mis toch het gevoel van lekker bij jullie eten. Hoop dat dit snel weer mogelijk is

Linda
8 Januar 2022

Heerlijk gegeten, echt een aanrader!

Leonie
8 Januar 2022

Super lekker gegeten. Snelle bezorging. Conclusie een echte aanrader !

Maurice Giovannini
7 Januar 2022

Zooooo lekker weer.... Haast verslavend haha! Toppers bij PeperZout.... en slechts 80 meter bij mijn voordeur vandaan!😍🙏

Jan
7 Januar 2022

Heb het eten afgehaald, alles was netjes verpakt en smaakte prima

Dick Van Offeren
5 Januar 2022

Het eten was weer verrukkelijk en is op de verwachte tijd bezorgd.

Mens
5 Januar 2022

Meer brood bij het tapas gerecht. Mag best een dubbele portie zijn. Erg lekkere tapas! De wrap bij beide gerechten was ook weinig. Mag ook best een dubbele hoeveelheid zijn. Maar vooral omdat het gewoon erg lekker was!! Tot de volgende bestelling die zeker volgt!

Oxana
4 Januar 2022

Perfect as usual!

Miranda
3 Januar 2022

Het was weer heerlijk, zoals altijdđŸ€©.

Anneke
3 Januar 2022

Om dit restaurant kun je gewoon niet heen. Super eten en top klantvriendelijk. Ben verslaafd aan de lamskoteletten en vind het altijd moeilijk om eens iets anders te nemen, zo lekker zijn ze. Ook de tapas zijn top. Kan niet wachten tot we weer naar het restaurant zelf mogen, hoewel de bezorging ook altijd met een smile is.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marja
3 Januar 2022

Heerlijk gegeten, ruime porties!

Bjorn
2 Januar 2021

Heerlijk mals vlees en de gerechten zijn voldoende groot.

Fam. Breed
1 Januar 2021

Het was wederom weer zo lekker en netjes afgeleverd, een dikke 10

Yildiz
1 Januar 2021

Perfect! Zo als gewoonlijk

Chantal Willemse
1 Januar 2021

Heerlijk eten , supervriendelijke mensen!

E. Baarspul
31 Dezember 2021

Ik kan helaas geen beoordeling geven omdat de bestelling niet door kon gaan.

Monique van Zanten
30 Dezember 2021

Het was heerlijk!

K.shakarian
30 Dezember 2021

Lekker snel bezorgd en heerlijk gegeten!

Sandra Drube
30 Dezember 2021

Op 2e kerstdag eten besteld bij Peperzout. De service was uitstekend. Het eten was heerlijk en meer dan genoeg. Allemaal smakelijke gerechtjes. We gaan zeker als de lockdown over is in het restaurant eten.

Rob. C
29 Dezember 2021

Another great meal, delivered hot and tasty and on timeđŸ‘đŸ»

Zeynep
29 Dezember 2021
Elvira
27 Dezember 2021

Super kerst diner gehad. Bedankt voor de geweldige maaltijdenâŁïž

Heleen van ‘t Kruis-Noordzij
26 Dezember 2021

Heerlijk gegeten en ruim voldoende!!! Weer geslaagd 👍

Mirjana Noorman-Petrovic
26 Dezember 2021

Wederom een heerlijk kerstdiner! We hebben weer genoten.

Elisa
26 Dezember 2021
E lucke Plantenga
25 Dezember 2021

Wat een teleurstelling voor jullie dat het wederom een leeg restaurant was met kerst. Maar wat hebben jullie met je team er fantastisch voor gezorgd, dat wij thuis alleen maar jullie heerlijke kerstdiner hoefde uit te pakken en te genieten!! Het was heerlijk, bedankt!

Berg
25 Dezember 2021

Heerlijk en mooi verzorgd kerst menu, met alles erop en eraan TOP TOP TOP dank jullie wel

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

25 Dezember 2021
Jurry
25 Dezember 2021

Fijne en verfrissende afwisseling op wat er al is aan bezorging. Vriendelijke bezorger en lekkere mezzes

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Nicolet
25 Dezember 2021

Heerlijke tapas afgehaald en we kregen er nog 2 extra tapas bij. Aardige mensen ook.

Inge
20 Dezember 2021

Wij gaan zeker familie en vrienden doorgeven dat het top is

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Rob Ligthart
20 Dezember 2021

Het is was weer prima, eigenlijk zoals we elke keer gewend zijn en ook de reden waarom we elke keer weer terugkomen. Wat ze zeer goed deden was verwachtingsmanagement m.b.t. het uitlopen van de levertijd. Was maar een minuut of 10, maar we werden tijdig gebeld dat 't iets langer zou duren. Wat beter kan is aangeven welk maal in welk bakje zit, want met 20 bakjes is dat wel ff puzzelen geweest.

Esther
20 Dezember 2021

Hebben weer heerlijk gegeten. Dit keer gehaald vanwege de lockdown. Maar echt een aanrader. Mijn ouders hadden er ook van genoten.

Thijs
19 Dezember 2021

Gewoon weer hemels!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Niek
17 Dezember 2021

Perfect! Idee, nieuwe gerechten in 2022?

Saskia
16 Dezember 2021

Altijd goed! Altijd lekker! Goede service!

Cengiz
15 Dezember 2021

Heerlijk gegeten. Goede service.

Sieval
15 Dezember 2021

Dit was de eerste keer dat wij aten van PeperZout en wij waren aangenaam verrast. Het eten was echt lekker. Zodra dat weer kan om normale tijden, komen we snel in jullie restaurant eten.

Nadia
13 Dezember 2021
Belinda
12 Dezember 2021

Het eten was weer heerlijk. Snel bezorgd en het eten was goed warm en ruim voldoende

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Arkan Sayar
12 Dezember 2021

Met 30min bezorgd. Zeer tevreden, smaak is goed service is goed. Top!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Roy B
5 Dezember 2021

Precies op afgesproken tijdstip. Het eten was heerlijk en weer eens wat anders dan wat we gewend zijn. Lekker veel kaas en goed vlees. Aanrader

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Karin van Gils
5 Dezember 2021

Altijd heerlijk eten ,vlot en zeer verzorgd geleverd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anoniem
5 Dezember 2021

Zoals altijd heerlijk!

Michiel
4 Dezember 2021

Wat een constante hoge kwaliteit leveren jullie! Heerlijk eten en zeer fijne service. Ga zo door!

Tim Drossaers
4 Dezember 2021

Eten was weer heerlijk en de bezorging snel!

Geurts
3 Dezember 2021
Saliha
2 Dezember 2021
Roxanne
2 Dezember 2021

Beste eten ever ! Super lekker eten en ook echt waar je een tijd van vol zit , geen een restaurant die kan tippen aan dit eten ! Bezorging is altijd supersnel! En met lekkere extras ❀

Marianne te boekhorst
1 Dezember 2021

Even wat warme tapas gehaald met een heerlijke salade. Zoals altijd super lekker.

J Wertenbroek
30 November 2021

Heel erg vriendelijke bediening en erg lekker eten.

John
26 November 2021

Super service

Nouk
25 November 2021

Heerlijk eten! We hadden gebeld of ze wat eerder konden komen ivm werk, dit was geen probleem en ze kwamen heel snel. Top service!

Loek Elsinga
25 November 2021

Was heerlijk voor herhaling valt baar TOPPERS

Oxana
23 November 2021

Best of the best as usual

Rob Brouwer
20 November 2021

Echt heeeeeerlijk gegeten ,gesmuld een 10 met een griffel echt waar!

Rene Kramer
20 November 2021
Saskia
17 November 2021

Was heerlijk!

Van putten
17 November 2021

Was weer erg lekker en fijn dat het weer thuisbezorgd werd.

Alexandra
23 September 2021
Thea
15 September 2021

Vers en van goede kwaliteit! Zelf ophalen is goed geregeld!

Nath
7 Februar 2021

Heerlijke smaak-combinaties!

Frene
6 Februar 2021

Het eten was super lekker, ondanks dat wij door de kou naar huis moesten lopen. Helaas kunnen we niet ter plaatse van de gezelligheid genieten, maar de kwaliteit wordt niet ingeboet.

Anita Vrooman
6 Februar 2021

Heerlijk gegeten, enige minpuntje was dat t eten lauw was. Verder zeker voor herhaling vatbaar 👍

Nicole
5 Februar 2021

Vanavond weer heerlijk gegeten. Stuk voor stuk lekkere gerechten, de keuze word steeds moeilijker!

Ayse
5 Februar 2021
Alexandra
5 Februar 2021

Service -zoals altijd prima, bezorging -zoals altijd- prima, eten: zoals altijd... heerlijk! warm, veel, vers en lekker. Wat wil je nog meer van een restaurant!

Richard Iedema
4 Februar 2021

Heerlijk! Een absolute aanrader

Joke
4 Februar 2021

Lekker gegeten, bezorging keurig op tijd

Marnix
4 Februar 2021
Ja.Franssen
4 Februar 2021

Heerlijk gegeten, de koolsalade was super lekker en de rest ook, de hamburger en de tavuk site, om te smullen. Net zoals de vorige keren dat ik bij jullie gegeten heb.

Mike
2 Februar 2021

Lekker gegeten!

Biesheuvel
2 Februar 2021

We vroegen ons nog even af of het klopt dat vlees in de burger die we hadden besteld iets rauw was?

CeesB
1 Februar 2021

Zelf opgehaald op de afgesproken tijd. Het werd net ingepakt, hoefde niet te wachten. Was voor ons een eerste kennismaking met Peper en Zout,.Erg lekker! Enigste nadeel is datje nu alles in ‘1 keer’ bij je zelf op tafel zet, even zelf geen rekening gehouden meet voor en hoofdgerecht. De volgende keer hopen dat we in het restaurant zelf weer kunnen eten, anders thuis even de oven aanzetten om het hoofdgerecht warm te houden.

Bart
31 Januar 2021

Fantastisch gegeten, versheid spat ervan af! Lekkere smaken, wij gaan vaker bestellen! En kijken ernaar uit om een keer in het restaurant te eten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Rouwendal
31 Januar 2021

Heelijk eten!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marcel Duyvestijn
31 Januar 2021

Was weer fantastisch.

Rene Kramer
31 Januar 2021

Was weer top, dank Jullie wel!

Sonja Slooten
31 Januar 2021

De bezorging was een half uur later, daar hebben jullie keurig over gebeld. Helaas was mijn gerecht (groentenstoofschotel) koud geworden. Die moest eerst de magnetron in. Verder was het weer prima! Tip: jullie doen er zoveel bakjes saus bij, echt te veel...mag best minder. Zonde als je het weg moet gooien. Groetjes, Sonja

O Ak
30 Januar 2021

Smaakt heerlijk. Elke keer weer!

Petra
30 Januar 2021

Het was bijna net zo lekker als dat je in het restaurant eet. Heerlijk gegeten.

Eylem
29 Januar 2021

Geweldige service! Lekker gegeten.De mezze’s waren overheerlijk! We komen vast een keertje terug.

Ria
29 Januar 2021

Mixed grill en Lamsvlees uit de oven waren heerlijk! lekkere knapperige hete frites. Smakelijke frisse rucolasalade met zoete paprika, kaas en kaas, Toch 1 ster minder gegeven omdat de lamschotel lauw werd aangeleverd, jammer.

Duygu
28 Januar 2021

De bestelling was snel klaar, de kip was heel mals en super lekkere mezze bij gekregen! Aanrader!

Sander
27 Januar 2021

van harte aanbevolen, de kip van de houtskoolgrill is echt de beste ooit.

Loek Elsinga
27 Januar 2021

Het was gewoon weer TOP alles prima gekruid en de gaarheid van het vlees precies zoals besteld Deed niet. onder voor restaurant kwaliteit

Oksanna
27 Januar 2021

Lekker gegrilde lamsvlees gegeten !! Ze doen genoeg salade, patat en sauzen bij de bestelling . Zeker een aanrader

Elena
25 Januar 2021

De eten was lekker, snel geleverd en heel erg vers. Heel tevreden.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Menno
24 Januar 2021

Altijd perfect.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Yolanda van putten
24 Januar 2021

Was opnieuw weer erg lekker. Ook keurig op tijd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sven
24 Januar 2021

Dit maakt de lockdown toch een stuk minder erg

Egbert van visvliet
24 Januar 2021

Weer super lekker gegeten..

Esther
23 Januar 2021

Weer verrast, erg lekker!

Monique en Jobé van Berkel
23 Januar 2021

Prima eten.

Femke Strijbosch
23 Januar 2021

Heerlijk eten en geweldige service! Een echte aanrader :)!!

Zehra
23 Januar 2021
Steven
22 Januar 2021

We hebben heerlijk gegeten. Verschillende gerechten besteld en alles was goed warm, frietjes en sausjes keurig apart verpakt en ook netjes op tijd. We gaan hier zeker vaker bestellen, is een aanrader.

Ibbisko
22 Januar 2021

Waanzinnig! Wat een prestatie, was bijna instaat om de gerechten in te lijsten duimpje omhoog! Zeker voor herhaling vatbaar

Bas
21 Januar 2021

Lekkere tapas! Eerste keer bij dit restaurant en voor herhaling vatbaar!

ies
21 Januar 2021
Zonnenschijn
20 Januar 2021

Eten was wederom weer fantastische. Snelle bezorging en goede kwaliteit. Een echte aanrader.

een nieuwe klant
19 Januar 2021

Eerste kennismaking met dit restaurant. Eten was echt heerlijk, boven verwachting. Bestelling kwam half uur later, maar er werd keurig gebeld dat het wat later werd. Als goedmakertje een gratis toetje erbij gedaan. Aanrader.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Giovannini
18 Januar 2021

Eten was weer heerlijk zoals altijd!!! weer een dikke 10!!

Ruud
18 Januar 2021

Altijd goed, lekker, betaalbaar en op tijd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bram
17 Januar 2021
JD
17 Januar 2021

Het eten was heerlijk! Ze waren een tweede friet vergeten maar kwamen dit nog brengen. Top service. Porties mogen iets groter maar de smaak was goed.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Gerard
17 Januar 2021

Wederom heerlijk gegeten. Dit is de derde keer dat we wat lieten komen. Het is warm en ontzettend llekker.

kadir aydin
17 Januar 2021
Barbara
17 Januar 2021

Heerlijke vers bereide gerechten, alles met heel eigen smaak. Zelfs mijn lastige eters zaten te smullen! Voor herhaling vatbaar!

Karin van Gils
16 Januar 2021

Het was weer heerlijk!! Bezorging goed verzorgd en op de afgesproken tijd . Bezorger altijd vriendelijk

Alex
16 Januar 2021

Eten was zeer goed en op tijd bezorgd!

Miranda & Vincent
15 Januar 2021

Precies op tijd gebracht. Heerlijk gegeten.

Ruud
13 Januar 2021

Heerlijk en zeer betaalbaar en warm en op tijd bezorgd.

Ria Mert
11 Januar 2021

Gisteren(zondag) voor de tweede keer besteld en het was weer heerlijk. Alles smaakt perfect, echte Turkse smaken en lekker vers. Zeker voor herhaling vatbaar! Fijn dat er gebeld werd dat de bestelling iets later zou komen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

j. hoed
11 Januar 2021

prima kwaliteit heel goed verpakt bezorging ook prima (iets aan de late kant)

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bosua
11 Januar 2021

Heerlijk gegeten! Gevarieerd, verrassend lekker en veel (!) - zo hebben we er de volgende dag ook nog van kunnen genieten. Absoluut een aanrader, dit is niet de laatste keer dat we bij Peper & Zout bestellen

Michel Visser
10 Januar 2021

Eten was zoals gewoonlijk heerlijk. Nog steeds dezelfde vriendelijke service. Hou vol mannen.

Erna Pouw
10 Januar 2021

De kwaliteit van het eten was fantastisch als altijd. Deze keer ontbrak Ă©Ă©n van de gerechtjes die we besteld hadden, kan gebeuren. Direct gebeld en binnen 10 minuten stond de nog steeds even opgewekte medewerker weer voor de deur. Klasse!!

GJS
9 Januar 2021

Prima, heerlijk gegeten en keurig op tijd

Louise
9 Januar 2021

Heerlijk zoals altijd! Vriendelijke bezorgers. Ik had ook soep besteld, bezorging met scooter geen probleem. Bij andere partijen is dat wel eens verkeerd gegaan en was dit in de zak gaan lekken.

PJM Groen
8 Januar 2021

Zoals gewend weer prima voor elkaar. We missen alleen de gezelligheid in jullie restaurant.

Erik
8 Januar 2021

Was weer uitstekend. Zelfs beter dan vorige keren!

Nicole
8 Januar 2021

Super snel bezorgd, netjes verpakt en heerlijk eten! Bedankt voor het brood en de tapas ;-)

Ashworth
7 Januar 2021

Heerlijk gegeten en mooi op tijd gebracht

Laura
6 Januar 2021

Heerlijk eten, we hebben hier vaker besteld en het is altijd fantastisch!

Peter
5 Januar 2021

Lekker, goede kwaliteit en op de afgesproken tijd bezorgd. Top!

Chris
2 Januar 2020

Lekker. En precies optijd bezorgd (met voormelding bij vertrek bezorger). Hoeveelheid lastig in te schatten. Hoofdgerecht kleiner, voorgerechten groter.

Natasja
2 Januar 2020

Top! Het was binnen een half uurtje bezorgd door een vriendelijke bezorger. Het eten was smaakvol en goed op temperatuur. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

Enes
2 Januar 2020

De kuzu ƟiƟ was erg lekker. De porties van de hoofdgerechten zijn van prima formaat. Voor degenen met flinke trek raad ik echter aan om er iets bij de bestellen, zoals een paar voorgerechten. Peper & Zout gaf ons zelfs een paar gratis tapas, topservice!

Donny
1 Januar 2020

Altijd goed en heel vriendelijk , snelle bezorging! Top zo doorgaan 👍

Kimberly
30 Dezember 2020

Altijd super goed eten en supergoede service!

Twan
29 Dezember 2020

Zoals altijd heerlijk en snelle bezorging, Top!

Jim&Melanie
29 Dezember 2020

zoals altijd heerlijk, de bijgeleverde Baklava ging erin als zoete koek. Weer genoten!

Velserbroek
28 Dezember 2020

Altijd tevreden. Borek, mezeler en mixgrill blijven favoriet!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Susanne
27 Dezember 2020

Voor de tweede keer besteld en het eten was opnieuw erg lekker.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mariska
27 Dezember 2020

De heren van Peper en Zout maken het elke keer weer waar! De service is perfect en het eten altijd heerlijk. Hopelijk mogen jullie van het voorjaar weer open!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Moniek Luiten
27 Dezember 2020

Gewoon weer goed.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

kadir aydin
26 Dezember 2020
Natasja
25 Dezember 2020

Helemaal tevreden. Het eten was gewoon nog heet bij bezorging. Smaak echt heerlijk. Ik bestel graag weer opnieuw!

Eva
24 Dezember 2020

Heel tevreden! Was super lekker, het eten was van erg hoge kwaliteit. Het eten was ook meer dan genoeg voor 2 personen! Goede prijs-kwaliteit verhouding

Nadine mentjox
24 Dezember 2020
Susanne
23 Dezember 2020

Heerlijk gegeten en perfect op tijd geleverd.

Anna
23 Dezember 2020
kadir aydin
22 Dezember 2020

heerlijk !

Nanny
22 Dezember 2020

Hamburger was een beetje koud. Smaak was prima.

Hans en Eva
21 Dezember 2020

Tapas d ze keer met rijst en frites. Heerlijk gegeten!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anna
20 Dezember 2020
Christa
19 Dezember 2020

De smaak is goed, alleen jammer dat het vlees koud was en de patat lauw, dat terwijl ik nog geen 5 minuten van restaurant woon.

Suzanne
19 Dezember 2020

Bestelling was er met een half uur! Supersnel en het eten was nog hartstikke warm. Zelfs de patat was nog lekker en heet! We hadden t stoofpotje met kip. Was heerlijk!!

Rob Cherry
18 Dezember 2020

Great food, quickly delivered by friendly staffđŸ‘đŸ»

Moniek Luiten
18 Dezember 2020

Prima restaurant en nu in deze coronatijd ook heerlijk eten via ophalen of thuisbezorgen.

Anneke
17 Dezember 2020

Hi mannen, weer heerlijk gegeten gisteren en nog hartstikke bedankt voor de extra bijgestopte tapas en brood zondag en gisteren. Hoop snel weer in het restaurant te kunnen eten.

Loekie
16 Dezember 2020

Perfect. Geweldige hamburger. Snel geleverd. De moeite waard.

George
15 Dezember 2020

Beter kan ik niet verwachten bij een thuisbezorgde maaltijd. Natuurlijk nooit zo goed als eten in het restaurant. Ik ga zeker de menukaart bekijken of ik voor de kerst ook hier ga bestellen.

Mije
13 Dezember 2020

Het was heerlijk.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Yolanda van putten
13 Dezember 2020

Was weer erg lekker. Bedankt

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Wilma Meier
12 Dezember 2020

Heerlijk thuis gedineerd met bezoek, kwaliteit zeer goed, de rijst is ook heerlijk, en mixed grill. Voor herhaling vatbaar.

Nadine mentjox
12 Dezember 2020

Alles weer top als altijd❀

Mirjam van der Sman
12 Dezember 2020

Altijd koude gemengde sla bij de menu’s zou ..Mn in winter... misschien eens afgewisseld kunnen worden met warme geroosterde groentes evt tegen kleine meerprijs

Anna
11 Dezember 2020
Treuren
9 Dezember 2020

Heerlijk gegeten. Bestelling op tijd afgeleverd en alles was nog prima op temperatuur. Echt allemaal super!! Tot gauw!

Paul Kerssens
6 Dezember 2020

Heerlijk gegeten. Alleen jammer dat er geen Turks brood bij de voorgerechten te bestellen is.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Hans en Eva
6 Dezember 2020

Het wordt een beetje saai; maar ook vanavond was het weer smullen. De kippensoep, zowel als de kip met rijst, sla, patat frites. Dus ga vooral zo door koks, heerlijk!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Rene Kramer
4 Dezember 2020

Was weer lekker!

Els Heus
3 Dezember 2020

Heerlijk gegeten. Goed verpakt Op tijd bezorgd. Wij zijn tevreden.

Anna
3 Dezember 2020
Philip
3 Dezember 2020
Gerry
1 Dezember 2020

Nooit eerder voor mezelf eten laten brengen. Nu voor het eerst alleen thuis uit eten geweest met een heerlijke maaltijd van PeperZout. Heerlijk was het, op de minuut op tijd bezorgd, nog een lekker tapasje erbij gekregen. Zeker niet de laatste keer.

Pieters
30 November 2020

Wij hebben heerlijk gegeten en gaan zeker nog een keer bestellen. Prima service en vriendelijke medewerkers.

Hans en Eva
30 November 2020

Deze keer eens 2x 1hamburger met 1portie friet erbij genomen. Ook dit gerecht was goed en heerlijk van smaak. Alleen de rode kool salade apart in een bakje, vonden wij niet lekker erbij. Maar dat is geheel persoonlijk. Verder prima!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anneke Quakkelaar
29 November 2020

Wij hebben heerlijk gegeten! De verzorging was perfect. Keurig verpakt met de goede temperatuur. Dank jullie wel.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Yolanda van putten
29 November 2020

Heerlijk gegeten vanavond. Bedankt

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ruud
29 November 2020

Heel lekker en betaalbaar

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Baris
29 November 2020

Was zoals gewoonlijk heel lekker! Wij blijven in de toekomst ook gezellig bij PeperZout bestellen.

Rosanne
29 November 2020

Het was keurig op tijd bezorgd en lekker eten. Nog even thuis in de oven gedaan voor opdienen. Helemaal prima.

Zehra
28 November 2020

Heerijk gegeten! Ondanks de lange afstand op tijd en warm bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar. Blij verrast door de extra tapas en brood. :)

Erna Pouw
28 November 2020

Ikzelf heb al regelmatig bij jullie gegeten en besteld, maar voor mijn gast was dit de eerste PeperZout-experience. Zij zei: "Dit lamsvlees is het beste dat ik ooit heb geproefd. Hoge kwaliteit, goed bereid door een chef-kok. Het lijkt wel heel dure ossenhaas! Zo mals...en zelfs na het kletsenkletsenkletsen was het koud nog heerlijk!" Dank en tot snel!!

Rob
28 November 2020

Op 27/11/'20 heb ik rond 12:30 uur vier gerechten bij u besteld met als bezorgtijd 18:15 uur. Omdat ik goede ervaringen had met bezoeken aan uw restaurant en eerdere bestellingen, ging ik er ook deze keer vanuit dat ik niet zou worden teleurgesteld. Laat ik beginnen met te zeggen dat het eten goed smaakte, maar
 De gerechten werden ruim 20 minuten te laat bezorgd. Maar dat is nog niet het ergste. De gerechten waren lang niet warm genoeg. Ze waren lauw. En na enige minuten aan tafel eigenlijk gewoon koud. En dat terwijl de afstand tussen uw restaurant en ons huis slechts ca. 900 meter bedraagt. Degene die de gerechten kwam brengen, zei dat hij zo laat was omdat het erg druk was, maar dat mag volgens mij geen excuus zijn om ze zo laat te bezorgen en dan ook nog eens te koud. Dan kunt u ook aan degenen die in de loop van de dag hun eten bestellen, laten weten dat de bezorgtijd waarom ze vragen, niet haalbaar is en dat ze de gerechten vroeger of later moeten laten komen. Bij de ge

kadir aydin
27 November 2020
Ank en Paul Groen
27 November 2020

Na meerdere keren bij jullie in het restaurant gegeten te hebben, hebben we gisteren gerechten thuis laten bezorgen. allemaal prima, alleen teveel brood, goed verzorgd, dus gaan we deze corona tijd dit meer doen. Maar we komen natuurlijk ,hopelijk, weer bij jullie in het restaurant.

Funda
26 November 2020

Heerlijk gegeten !! 👌

kadir aydin
25 November 2020
Wilco
22 November 2020

Heel erg lekker. We hebben er van genoten.

Twan
22 November 2020

Mooi Turks eten, ook top voor vegatarisch

kadir aydin
21 November 2020

waanzinnig elke keer weer heerlijk en lekker warm bezorgd. absoluut een aanrader

Hans
20 November 2020

Voor het eerst besteld en PRIMA gegeten , zeker een herhaling en /of een bezoek waard.!!!

Marco
20 November 2020

Mix grill salade en andere tapas waren prima, baklava en cheesecake wat aan de kleine kant voor die prijs. Bezorging was snel en hij was vriendelijk.

Maurice Giovannini
19 November 2020

Het was zoals altijd weer fenomenaal!!! Een smaaksensatie van de bovenste plank. Niets anders dan complimenten voor het Peper Zout Team!!

Ludwig van Galen
18 November 2020

Het is was heerlijk! Sommige dingen zijn wel wat pittiger dan andere. Alles was warm aangekomen. En we kregen zelfs een gratis stukje Cheesecake! Super service, had zelfs nog gebeld voor een vraag. Ook die was keurig beantwoord.

Sulo
18 November 2020

Gewoon top.! Heren doen hun best om het eten te bereiden en het service is super.!

Saskia
18 November 2020

Heb er al regelmatig gegeten en nu alweer voor de zoveelste keer besteld :) Eten is altijd lekker en goed op smaak. Personeel is heel vriendelijk, blij en attent, ook nu met deze tweede lockdown. Peper en Zout is een absolute aanrader!

Gerard
17 November 2020

Het eten kwam precies op de afgesproken tijd. Zoals gewoonlijk is het eten van Peper en Zout verrukkelijk. We hadden tapas besteld en die waren heerlijk. Smikkelen en smullen.

Gerry
16 November 2020

Het was overheerlijk. We hebben genoten. Prima georganiseerd door jullie. We gaan zeker vaker bestellen, maar hopen ook van harte bij jullie te komen eten als corona dat weer toestaat. Bedankt!

Miranda
16 November 2020

Voor alle partijen jammer dat we nu thuis moeten eten, Maar met zulk lekker eten is dat ook geen straf. Het was weer SUPER đŸ‘đŸ€©

CarÄșa
16 November 2020

Voor 5 personen besteld. Allemaal genoten van onze verschillende gerechten. Werd 5 minuten later dan aangegeven tijd gebracht, kregen daarvoor extra tapas! Niet nodig, maar dank! Zeker voor herhaling vatbaar!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Nelleke
16 November 2020

Heerlijk gegeten! Bezorgen was stipt optijd!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Hans de Vos
15 November 2020

Heerlijk gegeten van de mixed grill. Exact op tijd klaar. Tot de volgende keer. Groetjes Joke en Hans, de bovenburen.

Sandra
14 November 2020

Perfect op tijd bezorgd en lekker gegeten👍.

Vincent
14 November 2020

Zoals we verwachten bij Peper Zout, Top! Bestelling werd op de afgesproken tijd bezorgd, keurig een bericht ontvangen toen deze onderweg was. Eten lekker zoals altijd en keurig verzorgd. Besteld via de eigen website, dit is makkelijker dan via externen.

Hoekstra
13 November 2020

Fantastisch!

Daan
12 November 2020

Heerlijk eten, smaakt minstens net zo goed als in het restaurant!. In korte tijd 3 bestellingen gedaan en is elke keer goed, snelle bezorging en alles goed warm.

Tatjana Heus
11 November 2020

Heerlijk thuis gegeten met de afhaalmaaltijd van PeperZout. Ruime porties, goed warm, lekkere sauzen en goede salade. Gaat op zeker in de herhaling!

Onno
10 November 2020

Zo blij met deze gasten, steunen dus in Corona tijd!!

Ben
10 November 2020

Heerkijk Tappas gegeten voor een zeer vriendelijke prijs!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Karin
9 November 2020

we hebben heerlijk gegeten van de door PeperZout bezorgde maaltijden. Erg smakelijk. Zeker voor herhaling vatbaar!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Els
8 November 2020

Vriendelijke en nette bediening. Het eten was erg lekker!!

L. Dijkstra
8 November 2020

Vriendelijke bezorger, en het eten was heerlijk! Voor herhaling vatbaar!

Robertus
8 November 2020

Nu een aantal keer besteld. Goede kwaliteit, vers en gewoon super lekker.

Doeke Visser
8 November 2020

Door drukte iets later dan afgesproken maar het was het wachten weer waard . Heerlijk gegeten !

Just Labohm
7 November 2020

Fout bij het bezorgen (systeem niet up to date, nu aangepast) wordt geniaal door ze opgelost! Enorm klantvriendelijk en heerlijk eten!

Sari
7 November 2020

Geweldig eten !!!

Roy
6 November 2020

Het eten was prima! De voorgerechtjes / tapas waren subliem. Het lamsgehakt in het hoofdgerecht ietwat doorgebakken en droog.

Ed
6 November 2020

Gewoon heerlijk allemaal. Ed van der Meer

Zus
4 November 2020

Was super lekker en was nog lekker warm we hebben genoten

Sabine Gaastra
2 November 2020

De kwaliteit van de gerechten verrast mij telkens weer. Als je echt lekker Turks wilt eten is dit de place to go. Bestel bijvoorbeeld de tapasmix als voorgerecht en de lokum als hoofdgerecht. Je hebt gegarandeerd een heerlijke avond!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Yvonne schipdam
2 November 2020

Het was weer top geregeld en erg lekker ga zo door en veel succes. Groetjes Yvonne

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Lodewijk
2 November 2020

Ze waren mooi op tijd, en we hebben heerlijk gegeten 👍

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Menno
1 November 2020

Top gerechten mooie smaken absoluut aanrader

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Loek Elsinga
31 Oktober 2020

Kwaliteit was echt gelijk aan in het restaurant Bezorging was netjes Corona proef en op de afgesproken tijd 👍

Ilona
31 Oktober 2020
Goran
31 Oktober 2020

Eten was heerlijk en ruim voldoende. En er wordt ook netjes op tijd thuis bezorgd. Daarom bevel ik Peper en zout van harte aan.

Arif
27 Oktober 2020
Ing
26 Oktober 2020

Heerlijk en snel!

J.Batteram
25 Oktober 2020

Op tijd bezorgd. Prima kwaliteit, heerlijk gegeten!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Charnay
25 Oktober 2020
Kirsten
25 Oktober 2020

Netjes op tijd geleverd en heerlijk gegeten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Erhan Tarlakusu
25 Oktober 2020

Ik heb er van genoten jongens , complimenten aan de chefs in de keuken , ga zo door👍

Houbrn
25 Oktober 2020

Heerlijk eten en perfect op tijd geleverd!

DGJ Visser
25 Oktober 2020

Alles prima verzorgd , eten was goed op temperatuur , en lekker !!!!!

Leon
25 Oktober 2020

Het was wederom heerlijk, op tijd geleverd en ook warm: Smaakte top!!

Saskia
24 Oktober 2020

Goed eten! Waar voor je geld.

MichĂšle
24 Oktober 2020

Superlieve bezorger die zijn excuses maakte dat ze iets later waren ivm drukte. Eten was echt heel erg lekker en goed warm. Absolute aanrader om hier te bestellen. Zeker in deze tijd!

Danique
24 Oktober 2020

Heerlijk gegeten! Echt een aanrader. Ga zo door!

Mick
24 Oktober 2020

Super lekker gegeten en het eten was snel bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar!

christa
23 Oktober 2020

Snelle levering , vriendelijke bezorging , en natuurlijk weer heerlijk gegeten 👍

Melanie Dijkhuizen-Schneider
23 Oktober 2020

Zoals altijd heerlijk! Meer dan genoeg en prijs kwaliteit is top.

Daan
23 Oktober 2020
Norma
23 Oktober 2020

Heerlijk gegeten!

Gaab
22 Oktober 2020

Heerlijk eten, zoals jullie altijd maken! We hebben genoten! Ook de bezorging was goed op tijd. Bedankt en groeten van Marion en Gaab van Loenen.

Hoekstra
22 Oktober 2020

Wederom super! Op tijd en goed eten!!

Esther Zwart
22 Oktober 2020

Zeer snel geleverd, vriendelijk en goed rekening houdend met de regels; het eten (de hamburger) was als vanouds in het restaurant: heerlijk, goed belegd, zeer verse ingrediënten, de patat was precies goed en warm, en de salade is apart van smaak met biet en kool en érg lekker. Het maakt niet uit of je nu in het restsurant eet en het direct wordt geserveerd of dat je het thuis laat bezorgen, het is beiden van zeer goede kwaliteit.

Arnoud
21 Oktober 2020

Gerecht was erg smakelijk. Bezorging was ook prima. Ik ga zeker nog eens bestellen!

Twan
19 Oktober 2020

Eindelijk eens echt lekker (vegatarisch) eten! En supersympathiek dat jullie het bij ons in Santpoort-Zuid hebben bezorgd, ook ligt dat buiten jullie postcodegebied. Aanrader!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jan-Willem
19 Oktober 2020

Wat een fantastisch restaurant is dit toch. Precies op het moment dat ik binnenkwam werd de bestelling in de tas gestopt. Het köfte en de kip op spies waren érg lekker. Het was ruim voldoende.

Yvonne schipdam
18 Oktober 2020

Was weer erg lekker zoals gewoonlijk. Top ga zo door

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Tymen de Vries
17 Oktober 2020

Heerlijk gegeten. De kwaliteit van het eten was uitstekend en ik ben vriendelijk geholpen

Fred Cornet
16 Oktober 2020
Anna
16 Oktober 2020
Cuney
15 Oktober 2020

Super lekker en super snel bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar.

Kirsten
14 Oktober 2020

lekker gegeten Goede porties Vriendelijke bezorger Zeker voor herhaling.

Jan-Rintje
12 Oktober 2020
Kamerling
11 Oktober 2020

Het eten was heerlijk en ruim voldoende voor ons beiden. Jammer dat de maaltijd al flink was afgekoeld. Vandaar dat kwaliteit en bezorging een lagere waardering krijgen

Eva &Hans
5 Oktober 2020

De review versturen lukt niet!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mostert
4 Oktober 2020

Snelle levering en erg smaakvol!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Inez
17 September 2020
Elmer
7 September 2020

Lekker eten, maar voor een afhaalmaaltijd te duur wat betreft prijs/kwaliteit.

Marjolein
24 August 2020

Lekker eten en bezorgd volgens de verwachte tijd. Zeker een aanrader!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.