Beoordelingen van Restaurant PeperZout Haarlem

Recente recensies van Restaurant PeperZout Haarlem

5 sterren na 304 reviews

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke smaak-combinaties!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was super lekker, ondanks dat wij door de kou naar huis moesten lopen. Helaas kunnen we niet ter plaatse van de gezelligheid genieten, maar de kwaliteit wordt niet ingeboet.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, enige minpuntje was dat t eten lauw was. Verder zeker voor herhaling vatbaar 👍

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanavond weer heerlijk gegeten. Stuk voor stuk lekkere gerechten, de keuze word steeds moeilijker!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Service -zoals altijd prima, bezorging -zoals altijd- prima, eten: zoals altijd... heerlijk! warm, veel, vers en lekker. Wat wil je nog meer van een restaurant!

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Een absolute aanrader

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, bezorging keurig op tijd

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, de koolsalade was super lekker en de rest ook, de hamburger en de tavuk site, om te smullen. Net zoals de vorige keren dat ik bij jullie gegeten heb.

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten!

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We vroegen ons nog even af of het klopt dat vlees in de burger die we hadden besteld iets rauw was?

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zelf opgehaald op de afgesproken tijd. Het werd net ingepakt, hoefde niet te wachten. Was voor ons een eerste kennismaking met Peper en Zout,.Erg lekker! Enigste nadeel is datje nu alles in ‘1 keer’ bij je zelf op tafel zet, even zelf geen rekening gehouden meet voor en hoofdgerecht. De volgende keer hopen dat we in het restaurant zelf weer kunnen eten, anders thuis even de oven aanzetten om het hoofdgerecht warm te houden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch gegeten, versheid spat ervan af! Lekkere smaken, wij gaan vaker bestellen! En kijken ernaar uit om een keer in het restaurant te eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heelijk eten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer fantastisch.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer top, dank Jullie wel!

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was een half uur later, daar hebben jullie keurig over gebeld. Helaas was mijn gerecht (groentenstoofschotel) koud geworden. Die moest eerst de magnetron in. Verder was het weer prima! Tip: jullie doen er zoveel bakjes saus bij, echt te veel...mag best minder. Zonde als je het weg moet gooien. Groetjes, Sonja

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakt heerlijk. Elke keer weer!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was bijna net zo lekker als dat je in het restaurant eet. Heerlijk gegeten.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige service! Lekker gegeten.De mezze’s waren overheerlijk! We komen vast een keertje terug.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mixed grill en Lamsvlees uit de oven waren heerlijk! lekkere knapperige hete frites. Smakelijke frisse rucolasalade met zoete paprika, kaas en kaas, Toch 1 ster minder gegeven omdat de lamschotel lauw werd aangeleverd, jammer.

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was snel klaar, de kip was heel mals en super lekkere mezze bij gekregen! Aanrader!

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

van harte aanbevolen, de kip van de houtskoolgrill is echt de beste ooit.

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was gewoon weer TOP alles prima gekruid en de gaarheid van het vlees precies zoals besteld Deed niet. onder voor restaurant kwaliteit

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegrilde lamsvlees gegeten !! Ze doen genoeg salade, patat en sauzen bij de bestelling . Zeker een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De eten was lekker, snel geleverd en heel erg vers. Heel tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd perfect.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was opnieuw weer erg lekker. Ook keurig op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit maakt de lockdown toch een stuk minder erg

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer super lekker gegeten..

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer verrast, erg lekker!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en geweldige service! Een echte aanrader :)!!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Verschillende gerechten besteld en alles was goed warm, frietjes en sausjes keurig apart verpakt en ook netjes op tijd. We gaan hier zeker vaker bestellen, is een aanrader.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waanzinnig! Wat een prestatie, was bijna instaat om de gerechten in te lijsten duimpje omhoog! Zeker voor herhaling vatbaar

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere tapas! Eerste keer bij dit restaurant en voor herhaling vatbaar!

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was wederom weer fantastische. Snelle bezorging en goede kwaliteit. Een echte aanrader.

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste kennismaking met dit restaurant. Eten was echt heerlijk, boven verwachting. Bestelling kwam half uur later, maar er werd keurig gebeld dat het wat later werd. Als goedmakertje een gratis toetje erbij gedaan. Aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was weer heerlijk zoals altijd!!! weer een dikke 10!!

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed, lekker, betaalbaar en op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk! Ze waren een tweede friet vergeten maar kwamen dit nog brengen. Top service. Porties mogen iets groter maar de smaak was goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten. Dit is de derde keer dat we wat lieten komen. Het is warm en ontzettend llekker.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke vers bereide gerechten, alles met heel eigen smaak. Zelfs mijn lastige eters zaten te smullen! Voor herhaling vatbaar!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!! Bezorging goed verzorgd en op de afgesproken tijd . Bezorger altijd vriendelijk

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was zeer goed en op tijd bezorgd!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd gebracht. Heerlijk gegeten.

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en zeer betaalbaar en warm en op tijd bezorgd.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren(zondag) voor de tweede keer besteld en het was weer heerlijk. Alles smaakt perfect, echte Turkse smaken en lekker vers. Zeker voor herhaling vatbaar! Fijn dat er gebeld werd dat de bestelling iets later zou komen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima kwaliteit heel goed verpakt bezorging ook prima (iets aan de late kant)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Gevarieerd, verrassend lekker en veel (!) - zo hebben we er de volgende dag ook nog van kunnen genieten. Absoluut een aanrader, dit is niet de laatste keer dat we bij Peper & Zout bestellen

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was zoals gewoonlijk heerlijk. Nog steeds dezelfde vriendelijke service. Hou vol mannen.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van het eten was fantastisch als altijd. Deze keer ontbrak één van de gerechtjes die we besteld hadden, kan gebeuren. Direct gebeld en binnen 10 minuten stond de nog steeds even opgewekte medewerker weer voor de deur. Klasse!!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, heerlijk gegeten en keurig op tijd

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd! Vriendelijke bezorgers. Ik had ook soep besteld, bezorging met scooter geen probleem. Bij andere partijen is dat wel eens verkeerd gegaan en was dit in de zak gaan lekken.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewend weer prima voor elkaar. We missen alleen de gezelligheid in jullie restaurant.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer uitstekend. Zelfs beter dan vorige keren!

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bezorgd, netjes verpakt en heerlijk eten! Bedankt voor het brood en de tapas ;-)

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en mooi op tijd gebracht

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, we hebben hier vaker besteld en het is altijd fantastisch!

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, goede kwaliteit en op de afgesproken tijd bezorgd. Top!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker. En precies optijd bezorgd (met voormelding bij vertrek bezorger). Hoeveelheid lastig in te schatten. Hoofdgerecht kleiner, voorgerechten groter.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Het was binnen een half uurtje bezorgd door een vriendelijke bezorger. Het eten was smaakvol en goed op temperatuur. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De kuzu şiş was erg lekker. De porties van de hoofdgerechten zijn van prima formaat. Voor degenen met flinke trek raad ik echter aan om er iets bij de bestellen, zoals een paar voorgerechten. Peper & Zout gaf ons zelfs een paar gratis tapas, topservice!

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en heel vriendelijk , snelle bezorging! Top zo doorgaan 👍

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super goed eten en supergoede service!

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk en snelle bezorging, Top!

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd heerlijk, de bijgeleverde Baklava ging erin als zoete koek. Weer genoten!

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd tevreden. Borek, mezeler en mixgrill blijven favoriet!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer besteld en het eten was opnieuw erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De heren van Peper en Zout maken het elke keer weer waar! De service is perfect en het eten altijd heerlijk. Hopelijk mogen jullie van het voorjaar weer open!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon weer goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal tevreden. Het eten was gewoon nog heet bij bezorging. Smaak echt heerlijk. Ik bestel graag weer opnieuw!

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel tevreden! Was super lekker, het eten was van erg hoge kwaliteit. Het eten was ook meer dan genoeg voor 2 personen! Goede prijs-kwaliteit verhouding

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en perfect op tijd geleverd.

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk !

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hamburger was een beetje koud. Smaak was prima.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tapas d ze keer met rijst en frites. Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak is goed, alleen jammer dat het vlees koud was en de patat lauw, dat terwijl ik nog geen 5 minuten van restaurant woon.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was er met een half uur! Supersnel en het eten was nog hartstikke warm. Zelfs de patat was nog lekker en heet! We hadden t stoofpotje met kip. Was heerlijk!!

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Great food, quickly delivered by friendly staff👍🏻

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima restaurant en nu in deze coronatijd ook heerlijk eten via ophalen of thuisbezorgen.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hi mannen, weer heerlijk gegeten gisteren en nog hartstikke bedankt voor de extra bijgestopte tapas en brood zondag en gisteren. Hoop snel weer in het restaurant te kunnen eten.

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect. Geweldige hamburger. Snel geleverd. De moeite waard.

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beter kan ik niet verwachten bij een thuisbezorgde maaltijd. Natuurlijk nooit zo goed als eten in het restaurant. Ik ga zeker de menukaart bekijken of ik voor de kerst ook hier ga bestellen.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker. Bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk thuis gedineerd met bezoek, kwaliteit zeer goed, de rijst is ook heerlijk, en mixed grill. Voor herhaling vatbaar.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles weer top als altijd❤

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd koude gemengde sla bij de menu’s zou ..Mn in winter... misschien eens afgewisseld kunnen worden met warme geroosterde groentes evt tegen kleine meerprijs

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Bestelling op tijd afgeleverd en alles was nog prima op temperatuur. Echt allemaal super!! Tot gauw!

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Alleen jammer dat er geen Turks brood bij de voorgerechten te bestellen is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het wordt een beetje saai; maar ook vanavond was het weer smullen. De kippensoep, zowel als de kip met rijst, sla, patat frites. Dus ga vooral zo door koks, heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker!

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Goed verpakt Op tijd bezorgd. Wij zijn tevreden.

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nooit eerder voor mezelf eten laten brengen. Nu voor het eerst alleen thuis uit eten geweest met een heerlijke maaltijd van PeperZout. Heerlijk was het, op de minuut op tijd bezorgd, nog een lekker tapasje erbij gekregen. Zeker niet de laatste keer.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten en gaan zeker nog een keer bestellen. Prima service en vriendelijke medewerkers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer eens 2x 1hamburger met 1portie friet erbij genomen. Ook dit gerecht was goed en heerlijk van smaak. Alleen de rode kool salade apart in een bakje, vonden wij niet lekker erbij. Maar dat is geheel persoonlijk. Verder prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten! De verzorging was perfect. Keurig verpakt met de goede temperatuur. Dank jullie wel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten vanavond. Bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker en betaalbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was zoals gewoonlijk heel lekker! Wij blijven in de toekomst ook gezellig bij PeperZout bestellen.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was keurig op tijd bezorgd en lekker eten. Nog even thuis in de oven gedaan voor opdienen. Helemaal prima.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerijk gegeten! Ondanks de lange afstand op tijd en warm bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar. Blij verrast door de extra tapas en brood. :)

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ikzelf heb al regelmatig bij jullie gegeten en besteld, maar voor mijn gast was dit de eerste PeperZout-experience. Zij zei: "Dit lamsvlees is het beste dat ik ooit heb geproefd. Hoge kwaliteit, goed bereid door een chef-kok. Het lijkt wel heel dure ossenhaas! Zo mals...en zelfs na het kletsenkletsenkletsen was het koud nog heerlijk!" Dank en tot snel!!

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op 27/11/'20 heb ik rond 12:30 uur vier gerechten bij u besteld met als bezorgtijd 18:15 uur. Omdat ik goede ervaringen had met bezoeken aan uw restaurant en eerdere bestellingen, ging ik er ook deze keer vanuit dat ik niet zou worden teleurgesteld. Laat ik beginnen met te zeggen dat het eten goed smaakte, maar… De gerechten werden ruim 20 minuten te laat bezorgd. Maar dat is nog niet het ergste. De gerechten waren lang niet warm genoeg. Ze waren lauw. En na enige minuten aan tafel eigenlijk gewoon koud. En dat terwijl de afstand tussen uw restaurant en ons huis slechts ca. 900 meter bedraagt. Degene die de gerechten kwam brengen, zei dat hij zo laat was omdat het erg druk was, maar dat mag volgens mij geen excuus zijn om ze zo laat te bezorgen en dan ook nog eens te koud. Dan kunt u ook aan degenen die in de loop van de dag hun eten bestellen, laten weten dat de bezorgtijd waarom ze vragen, niet haalbaar is en dat ze de gerechten vroeger of later moeten laten komen. Bij de ge

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na meerdere keren bij jullie in het restaurant gegeten te hebben, hebben we gisteren gerechten thuis laten bezorgen. allemaal prima, alleen teveel brood, goed verzorgd, dus gaan we deze corona tijd dit meer doen. Maar we komen natuurlijk ,hopelijk, weer bij jullie in het restaurant.

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten !! 👌

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel erg lekker. We hebben er van genoten.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi Turks eten, ook top voor vegatarisch

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

waanzinnig elke keer weer heerlijk en lekker warm bezorgd. absoluut een aanrader

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld en PRIMA gegeten , zeker een herhaling en /of een bezoek waard.!!!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mix grill salade en andere tapas waren prima, baklava en cheesecake wat aan de kleine kant voor die prijs. Bezorging was snel en hij was vriendelijk.

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was zoals altijd weer fenomenaal!!! Een smaaksensatie van de bovenste plank. Niets anders dan complimenten voor het Peper Zout Team!!

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is was heerlijk! Sommige dingen zijn wel wat pittiger dan andere. Alles was warm aangekomen. En we kregen zelfs een gratis stukje Cheesecake! Super service, had zelfs nog gebeld voor een vraag. Ook die was keurig beantwoord.

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon top.! Heren doen hun best om het eten te bereiden en het service is super.!

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb er al regelmatig gegeten en nu alweer voor de zoveelste keer besteld :) Eten is altijd lekker en goed op smaak. Personeel is heel vriendelijk, blij en attent, ook nu met deze tweede lockdown. Peper en Zout is een absolute aanrader!

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten kwam precies op de afgesproken tijd. Zoals gewoonlijk is het eten van Peper en Zout verrukkelijk. We hadden tapas besteld en die waren heerlijk. Smikkelen en smullen.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was overheerlijk. We hebben genoten. Prima georganiseerd door jullie. We gaan zeker vaker bestellen, maar hopen ook van harte bij jullie te komen eten als corona dat weer toestaat. Bedankt!

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor alle partijen jammer dat we nu thuis moeten eten, Maar met zulk lekker eten is dat ook geen straf. Het was weer SUPER 👍🤩

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor 5 personen besteld. Allemaal genoten van onze verschillende gerechten. Werd 5 minuten later dan aangegeven tijd gebracht, kregen daarvoor extra tapas! Niet nodig, maar dank! Zeker voor herhaling vatbaar!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Bezorgen was stipt optijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten van de mixed grill. Exact op tijd klaar. Tot de volgende keer. Groetjes Joke en Hans, de bovenburen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd bezorgd en lekker gegeten👍.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals we verwachten bij Peper Zout, Top! Bestelling werd op de afgesproken tijd bezorgd, keurig een bericht ontvangen toen deze onderweg was. Eten lekker zoals altijd en keurig verzorgd. Besteld via de eigen website, dit is makkelijker dan via externen.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch!

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, smaakt minstens net zo goed als in het restaurant!. In korte tijd 3 bestellingen gedaan en is elke keer goed, snelle bezorging en alles goed warm.

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk thuis gegeten met de afhaalmaaltijd van PeperZout. Ruime porties, goed warm, lekkere sauzen en goede salade. Gaat op zeker in de herhaling!

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo blij met deze gasten, steunen dus in Corona tijd!!

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerkijk Tappas gegeten voor een zeer vriendelijke prijs!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

we hebben heerlijk gegeten van de door PeperZout bezorgde maaltijden. Erg smakelijk. Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijke en nette bediening. Het eten was erg lekker!!

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorger, en het eten was heerlijk! Voor herhaling vatbaar!

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu een aantal keer besteld. Goede kwaliteit, vers en gewoon super lekker.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Door drukte iets later dan afgesproken maar het was het wachten weer waard . Heerlijk gegeten !

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fout bij het bezorgen (systeem niet up to date, nu aangepast) wordt geniaal door ze opgelost! Enorm klantvriendelijk en heerlijk eten!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig eten !!!

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima! De voorgerechtjes / tapas waren subliem. Het lamsgehakt in het hoofdgerecht ietwat doorgebakken en droog.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon heerlijk allemaal. Ed van der Meer

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker en was nog lekker warm we hebben genoten

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van de gerechten verrast mij telkens weer. Als je echt lekker Turks wilt eten is dit de place to go. Bestel bijvoorbeeld de tapasmix als voorgerecht en de lokum als hoofdgerecht. Je hebt gegarandeerd een heerlijke avond!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer top geregeld en erg lekker ga zo door en veel succes. Groetjes Yvonne

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze waren mooi op tijd, en we hebben heerlijk gegeten 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top gerechten mooie smaken absoluut aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was echt gelijk aan in het restaurant Bezorging was netjes Corona proef en op de afgesproken tijd 👍

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk en ruim voldoende. En er wordt ook netjes op tijd thuis bezorgd. Daarom bevel ik Peper en zout van harte aan.

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en snel!

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd. Prima kwaliteit, heerlijk gegeten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd geleverd en heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb er van genoten jongens , complimenten aan de chefs in de keuken , ga zo door👍

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en perfect op tijd geleverd!

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima verzorgd , eten was goed op temperatuur , en lekker !!!!!

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wederom heerlijk, op tijd geleverd en ook warm: Smaakte top!!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten! Waar voor je geld.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlieve bezorger die zijn excuses maakte dat ze iets later waren ivm drukte. Eten was echt heel erg lekker en goed warm. Absolute aanrader om hier te bestellen. Zeker in deze tijd!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Echt een aanrader. Ga zo door!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten en het eten was snel bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering , vriendelijke bezorging , en natuurlijk weer heerlijk gegeten 👍

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk! Meer dan genoeg en prijs kwaliteit is top.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, zoals jullie altijd maken! We hebben genoten! Ook de bezorging was goed op tijd. Bedankt en groeten van Marion en Gaab van Loenen.

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom super! Op tijd en goed eten!!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snel geleverd, vriendelijk en goed rekening houdend met de regels; het eten (de hamburger) was als vanouds in het restaurant: heerlijk, goed belegd, zeer verse ingrediënten, de patat was precies goed en warm, en de salade is apart van smaak met biet en kool en érg lekker. Het maakt niet uit of je nu in het restsurant eet en het direct wordt geserveerd of dat je het thuis laat bezorgen, het is beiden van zeer goede kwaliteit.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gerecht was erg smakelijk. Bezorging was ook prima. Ik ga zeker nog eens bestellen!

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eindelijk eens echt lekker (vegatarisch) eten! En supersympathiek dat jullie het bij ons in Santpoort-Zuid hebben bezorgd, ook ligt dat buiten jullie postcodegebied. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat een fantastisch restaurant is dit toch. Precies op het moment dat ik binnenkwam werd de bestelling in de tas gestopt. Het köfte en de kip op spies waren érg lekker. Het was ruim voldoende.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker zoals gewoonlijk. Top ga zo door

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. De kwaliteit van het eten was uitstekend en ik ben vriendelijk geholpen

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en super snel bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker gegeten Goede porties Vriendelijke bezorger Zeker voor herhaling.

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en ruim voldoende voor ons beiden. Jammer dat de maaltijd al flink was afgekoeld. Vandaar dat kwaliteit en bezorging een lagere waardering krijgen

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De review versturen lukt niet!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en erg smaakvol!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, maar voor een afhaalmaaltijd te duur wat betreft prijs/kwaliteit.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en bezorgd volgens de verwachte tijd. Zeker een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer geheel conform verwachting.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was iets minder lekker dan we gewend zijn van Peper en Zout. Weinig saus bij de kip en het was erg zout. De vergeten rijst werd meteen nabezorgd, heel fijn!

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Of je nou eten besteld of in het restaurant eet, het is heerlijk! We hebben weer genoten vanavond!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, grote porties. Snel bezorgd!

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super lekker 😋

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

er valt weinig op te merken, altijd mooi op tijd en warm bezorgt.

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk BBQ!

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer genoten van het heerlijke eten van PeperZout. De mixed grill is mijn favoriet. PeperZout verzorgt alles prima. De gerechten zijn erg lekker en goed ingepakt. De bezorger is bijzonder vriendelijk. We houden er rekening mee dat de bezorging iets later is dan de aangevraagde tijd. We snappen dat het druk is. En bovendien is het naar ons een flink eindje rijden. We vinden iets latere bezorging trouwens prettiger dan te vroege.

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk warm en goed gekruid en verpakte maaltijden!!

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gerechten waren zeer smaakvol en goed op temperatuur. De bezorging was goed en aardig op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Alles producten waren prima verpakt en goed warm. We konden zien dat alles met aandacht en zorg was klaargemaakt. De bezorger was bijzonder vriendelijk. PeperZout is een aanrader als je eens iets anders wilt.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Net als de vorige keer weer heerlijk gesmuld!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker grill mix en beyti. Snel bezorgd! Bedankt team PeperZout!

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

This was a great experience. The food was amazing and fresh. Delivery was fast and very nice. The deliveryman didn't just put the food on the ground like other restaurants, he had a little stool and set the food on there for us to take. Such a nice touch!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, goede kwaliteit, netjes opgemaakt en snel bezorgd. Super!!!

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is echt heerlijk bij jullie. Lekker vers goed van smaak, en heerlijk gekruid, en een heerlijke salade en lekker brood en patat en lekkere reist. Echt voor velen een aanrader! We komen gouw in het restoura eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk ,we hebben genoten van de heerlijke mixgrill en tapas echt een aanrader, het was prima ingepakt en nog goed warm bij aankomst! Alle smaken kwamen mooi bij elkaar!

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten eten tegen een zeer schappelijke prijs 👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd en van zeer goede smaak en kwaliteit. Dank, we waren écht uit eten thuis!!

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op afgesproken tijd bezorgd. Zoals altijd was het weer erg lekker.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn dat de kwaliteit zo goed op peil blijft! Weer heerlijk genoten van alles.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed ingepakt en dus lekker warm. En nog belangrijker is dat het eten van prima kwaliteit is. Heel fijn dat PeperZout bezorgt. Ook dat doen ze goed. We hebben ervan genoten. Een klein minpuntje: bij het afrekenen worden 'transactiekosten' in rekening gebracht.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het verste, lekkerste eten vindt je hier. Graag en vaak bestellen wij een lekkere kipwrap met linzensoep of een mixed grill. De tapas zijn zalig. Het beste van het restaurant? Het personeel. Altijd vriendelijk, netjes en aangezien wij vlakbij wonen, goede buren. Een absolute aanrader, prijs kwaliteit is meer dan goed en de service top.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Online besteld, op tijd klaar en afgehaald. Heerlijk eten. Goede porties.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super fijn en heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was de eerste keer dat we hier besteld hebben, maar dat doen we zeker nog een keer! Het eten was heerlijk, mooi op tijd bezorgd en goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer prima verzorgd

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Afhalen of niet, het maakt geen verschil! Het eten blijft goed.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit, vers en heerlijk! Eenvoudig te bestellen via website. Aanrader!!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was zoals altijd weer heerlijk! In het restaurant of thuis.... het maakt niet uit! 1 smaak sensatie! Deze keer kregen we gratis tapas erbij! Super service weer zoals eigenlijk altijd! Dikke 10 weer!!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden alleen maar tapas besteld. Deze zijn echt heerlijk. Zeer gevarieerd en ook echt warm. Was de tweede keer en ook nu weer zeer goed. Heerlijk gegeten. Is natuurlijk wel anders dan in het restaurant zelf maar nog steeds een feestje.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

perfect

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super keurig op afgesproken tijd Kwaliteit van het eten SUPER Prijs kwaliteit verhouding uitstekend Het zijn TOPPERS

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten en heel prettige bediening met veel aandacht voor de klant!

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten! Genoten!

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Precies op tijd bezorgd en het de gerechten waren erg lekker en goed klaargemaakt. Voor herhaling vatbaar!

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben, net als verleden week, weer heerlijk gesmuld. Keurig op tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging keurig op tijd. Heerlijk gegeten. Goede tip gekregen van kennissen om bij jullie t bestellen. Heerlijk thuis wezen uit eten.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd geleverd, en 5 verschillende gerechten vd kaart besteld die allemaal heerlijk waren! We bestellen zeker nog eens

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt lekker. En supersnelle keurige bezorging

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, goede hoeveelheid en zeer goed van smaak. Zeer vriendelijk personeel ook, echt een gunfactor. Lekker blijven bestellen dus!

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten, restaurant waardig

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk. We zien een naar uit om als dat kan weer kan bij jullie in het restaurant te komen eten. Groeten, René en Lucy Kramer Santpoort-Zuid

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk gegeten, keurig op tijd thuis bezorgd . Peperzout zeker een aanrader !

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heel lekker en meer dan genoeg. We gaan vast en zeker nog wel een keer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt heerlijke afhaal maaltijd gehad, extra tapas erbij gekregen omdat ik 5 min moest wachten! Vriendelijke gasten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, op tijd en keurig bezorgd Alleen maar positieve lof!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en dat voor een prima prijs. Het was erg druk i.v.m moederdag dus het werd wat later bezorgd maar dat is natuurlijk te begrijpen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker. Wij hebben weer genoten van al dat lekkers. Top gedaan mannen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

in een woord Fantastisch

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was verrukkelijk. Onze dochter van 4 heeft er ook heerlijk van gesmuld! Gaan snel weer een keer bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten en de bezorgtijd was ook zoals afgesproken! Een heerlijke aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en keurig op tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De kwaliteit van het eten was top. De beleving thuis is uiteraard anders. Zeker voor herhaling vatbaar. Succes in deze bizarre tijd.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben eten besteld en afgehaald en hebben thuis zitten smullen van al het lekkers. Ontzettend goed verzorgd en smaakvol! Door de flinke porties konden we er zo'n beetje 2 dagen van eten. Echt een aanrader.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was zeker op tijd. De tapas waren heerlijk. We hebben genoten van de lekkere tapas en lams koteletten.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed op tijd en de kwaliteit was zoals wanneer je je eten in het restaurant aan tafel geserveerd krijgt. Warm en knapperig brood en rolletjes van filodeeg, geurige champignons met room en kaas, frisse koude tapas, alles zeer goed op smaak. Complimenten en tot snel!!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer als van ouds SUPER LEKKER.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, goede porties, erg warm toen het bezorgd werd. Hadden gevraagd of het om 20:00 bezorgd kon worden en stipt 20:00 was het er. Aanrader.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, goed verzorg en heel betaalbaar!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere hamburger. De patat was helaas slap geworden omdat de zak dicht had gezeten, wellicht aandachtspuntje. Bezorging stipt op tijd.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We kunnen nu even niet uit eten, maar PeperZout levert een prima alternatief. Alles wat we besteld hadden was met zorg bereid en smaakte uitstekend. De bestelling kwam keurig op tijd en werd op de juiste temperatuur afgeleverd. Voor herhaling vatbaar. groet, familie Bakker, Haarlem Noord

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed, betaalbaar en heel vriendelijke bediening

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Héérlijk eten,op tijd en gloeiend heet thuisbezorgd!!Voor herhaling vatbaar!!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk echt een aanrader. Groetjes Ed,

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd hebben we weer heerlijk gegeten. Zeker een aanrader.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk eten en snel bezorgt.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De hamburger met frites was van uitstekende kwaliteit.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De mogelijkheid om een x aantal dagen vooruit te bestellen mis ik. M.vr.gr. Fam. de Vos

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. Maar het is handiger als op de bakjes , er op was geschreven wat erin zat. En een tip ... ook op de website vermelden hoeveel gram het uit bestaat , en bij de gamba’.s uit hoeveel stuks dat zijn. Voor de rest prima . 👍🏼 En veels teveel knoflooksaus bakjes .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik had besteld voor mijn zusje en ze heeft heerlijk gegeten. 10!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De gerechten waren heerlijk. Afhalen was goed geregeld.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, bestelling was keurig op tijd. Echt fijn om weer even van jullie kook kunsten te kunnen genieten. Klein puntje: was niet heel veel patat bij maar de baklava was leuke verrassing. Hopelijk tot snel weer in jullie leuke restaurant

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten van onze thuis bezorgd maaltijd!

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was gewoon zoals altijd goed, bezorgen duurde beetje lang ma was ook druk op zondag dat vergeef ik jullie gewoon zo doorgaan 💪

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee uur moeten wachten op de bezorging van het eten. Bij het plaatsen van de bestelling stond een 1 uur wachten aangegeven. Nadat we 1,5 uur hadden gewacht belden naar het restaurant en kregen we te horen dat de bezorger onderweg was. Helaas was het eten daarna ook niet wat wij ervan hadden verwacht, op basis van de andere recensies. Het was gewoon Turks eten. Prima, maar niets bijzonders qua smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker zoals altijd. Favo restaurant!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Natuurlijk zitten we liever bij jullie in de zaak, maar we hebben heerlijk gegeten!

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was ontzettend lekker! Zeker voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gerechten waren lekker en goed warm. Bezorging precies op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gerechten waren prima. Komen zeker terug.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en ruim voldoende!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was allemaal prima in orde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Vlees was lekker maar lauw (niet echt warm), De patat was ook niet echt zo als het hoort, ook niet warm en knapperig genoeg. En wij wonen dichtbij, in de flat boven PLUS, 5 minuten lopen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed dat jullie bij het bezorgen bij de Bonfile aangeven dat de gaarheid van het vlees niet perfect kan zijn ivm de bezorging (was overigens perfect medium bij aankomst.) werd op de afgesproken tijd bezorgd, en was zoals altijd onwijs lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer erg lekker, ook nog warm bij bezorging! De bezorging kwam alleen wat laat! (bijna 45 minuten te laat). We kregen ook geen bericht dat het onderweg was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eindelijk weer eens super lekker gegeten is deze rare tijden!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk weer lekker gegeten topper 's tot gauw weer 👌👍

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu weet ik weer dat ik het heerlijke eten van Peper en Zout heb gemist. Heb genoten van al het lekkers. Alles nog lekker warm, zelfs het Turkse brood. Hoop snel weer naar het restaurant te kunnen.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer perfect. Dank daarvoor.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en wat blij dat ze weer open zijn! Kunnen niet wachten om gewoon weer zelf in het restaurant te zitten en te genieten!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, het was het wachten waard!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was fantastisch! Dank!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Snelle service. Heerlijk eten en uitstekend personeel. Aanrader dus ook om af te halen.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en op tijd uitgevoerd,we zullen zeker nog een keer bestellen

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer super, zooooo lekker. En zo fijn dat jullie er weer zijn.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Dit restaurant is echt top! Tapas voor twee afgehaald en het was echt tiptop in orde. Heel blij dat ze er weer zijn!!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten! Veel eten gekregen, we kregen het niet allemaal op. Eten was ook na een autorit van 15 minuten nog goed op temperatuur.